Ona On zmenki, Zasebni stiki, flirt in avanture - poišči svoje simpatije in jim pošlji brezplačen sms.

Pogoji uporabe mobi-flirt.net
 
Vaša uporaba spletnega portala mobi-flirt.net urejajo nekateri zakoni v RS in ta splošna pravila oziroma pogoji. Z vstopom na spletni portal mobi-flirt.net potrjujete, da ste seznanjeni s temi splošnimi pogoji oziroma pravili, da se z njimi soglašate ter da vas določbe teh splošnih pravil oziroma pogojev zavezujejo.  
 
Razvijalci mobi-flirt.net kot tudi druge pravne ali fizične osebe, ki so in ki sodelujejo pri nastanku spletnega portala ne odgovarjajo za škodo, ki bi izhajala iz uporabe spletnega portala. Prav tako ne odgovarjajo za vse morebitne napake v napovedi vremena ali informacij pridobljenih na spletnem portalu mobi-flirt.net. Prav tako si spletni portal mobi-flirt.net pridružuje pravice do sprememb teh splošnih pravil in določil, za katerih sprememb ne potrebuje predhodnih najav. Ta splošna pravila oziroma pogoji veljajo za celotno uporabo spletnega portala mobi-flirt.net.  
 
Varovanje osebnih podatkov in uporaba le teh
 
Spletni portal mobi-flirt.net se obvezuje, da bo varoval zaupnost podatkov, katere bi obiskovalec oziroma uporabnik spletnega portala posredoval na spletnem portalu, in jih uporabljal s skladom z veljavno zakonodajo kot tudi v skladu z Izjavo o varovanju zasebnosti.  
 
Ob vsakršni nepooblaščeni uporabi se obvezujete, da boste o tem nemudoma obvestili mobi-flirt.net. mobi-flirt.net se obvezuje, da ni odgovoren za kakršno koli izgubo ali škodo do katere lahko pride zaradi nepooblaščene uporabe vaših podatkov.  
 
Razvijalci mobi-flirt.net kot tudi druge pravne ali fizične osebe, ki so in ki sodelujejo pri nastanku spletnega portala izjavljajo, da osebnih podatkov, pridobljenih preko mobi-flirt.net ne bodo posredovani tretjim osebam, razen v primeru kršitve Splošnih pogojev.  
 
Omejitev odgovornosti
 
Razvijalci mobi-flirt.net kot tudi druge pravne ali fizične osebe, ki so in ki sodelujejo pri nastanku spletnega portala se z največjo skrbnostjo trudijo, da so informacije čim bolj posodobljene ter točne, vendar ne sprejema nikakršne odgovornosti ali jamstva v zvezi z informacijami, ki so objavljena na mobi-flirt.net. Razvijalci mobi-flirt.net kot tudi druge pravne ali fizične osebe, ki so in ki sodelujejo pri nastanku spletnega portala ne jamčijo za popolnost in točnost podatkov, ne prevzema nobene odgovornosti za morebitne posledice, ki bi izhajale iz njihove uporabe, kot tudi za motnje in napake na spletni strani.  
 
 

Varovanje zasebnosti

Če želite več informacij ali imate dodatna vprašanja v povezavi s politiko zasebnosti na tej spletni strani, nam pišite na info@mobi-flirt.net  
 
Politika varovanja zasebnosti na spletni strani www.mobi-flirt.net
Zasebnost obiskovalcev nam predstavlja izjemen pomen. Ta pravila služijo za predstavitev zasebnih informacij, katere uporabljamo, spremljamo in shranjujemo.  
 
DoubleClick DART piškotek
Google, kot tretja stranka, uporablja piškotke za prikazovanje oglasov na www.mobi-flirt.net. Google uporablja DART piškotke, ki mu omogočajo, da prikazuje oglase uporabnikom glede na njihovo obiskovanje spletne strani www.mobi-flirt.net in drugih spletnih strani. Uporabniki lahko zase izključijo uporabo DART piškotka tako, da obiščejo spletno stran http://www.google.com/privacy_ads.html.  
 
Nekateri oglaševalski partnerji lahko uporabljajo piškotke na tej strani. Med oglaševalci je tudi Google Adsense.  
 
Tretje stranke, ki prikazujejo oglase ali oglaševalske mreže uporabljajo tehnologijo, ki oglase ali povezave, ki se prikazujejo na www.mobi-flirt.net, pošiljajo neposredno vam oziroma vašemu brskalniku. V tem trenutku dobijo samodejno tudi informacijo o vašem IP naslovu. Oglaševalske mreže lahko uporabljajo tudi druge tehnologije (piškotke, JavaScript, Web Beacons), s katerimi merijo učinkovitost oglaševalskih kampanj in/ali z njimi personalizirajo oglase, ki jih vidite.  
 
www.mobi-flirt.net nima nadzora ali dostopa do teh piškotkov, ki jih uporabljajo tretje stranke za oglaševanje.  
 
Za več informacij o načinu uporabe piškotkov in kako se lahko odjavite od uporabe le-teh se obrnite na politike varovanja zasebnosti posameznih oglaševalcev. Pri www.mobi-flirt.net ne moremo vplivati na delo tretjih oglaševalcev, niti ne moremo vplivati na njihovo politiko zasebnosti.  
 
Če želite onemogočiti uporabo piškotkov, lahko to nastavite v vašem brskalniku. Natančnejše informacije o tem, kako to naredite, najdete na spletni strani vašega brskalnika.  
 
Log datoteka
Tako kot veliko drugih spletnih strani, tudi na www.mobi-flirt.net uporabljamo t.i. log datoteke. V teh datotekah zapisujemo informacije o IP naslovu, vrsti brskalnika, podjetja ki vam ponuja internet (ISP), oznako datuma in časa, vstopne in izstopne strani in število klikov. S temi informacijami analiziramo trende, administriramo spletno stran, sledimo premikanju uporabnikov na naši spletni strani in zbiramo demografske podatke. IP naslov in druge podobne informacije niso povezane z drugimi informacijami, na podlagi katerih bi vas lahko osebno identificirali. 


Iščeš hitre avanture, si za kratek klepet? Nič lažjega, tukaj te v rubrikah ona on, zasebni stiki čakajo lepa in atraktivna dekleta in fantje iz vse slovenije, ki si ravno tako kot ti želijo zmenkarije. Izkoristi priložnost in poišči pravo osebo zase.

Veliko samskih in osamljenih deklet in fantov si želi novih poznanstev, stikov in nove avanture, da bi se nekomu izpovedali ali zaupali svoje želje in hrepenenja. Mnogi za to uporabljajo Facebook kjer pa ni pravega odziva. Na tem portalu vam bo izbrana oseba zagotovo odgovorila.

S prijavljenimi dekleti in fanti si lahko izmenjujete tudi MMS sporočila, če želite pa se lahko prijavite tudi sami in drugi bodo kontaktirali vas. Ne odlašaj predolgo naj se avanture pričnejo.

Z uporabo storitve potrjujete, da se strinjate s splošnimi pogoji za Mobitel, Tušmobil, Debitel ali Simobil. Cena prejetega SMS-a je 0,99 eur, vaš poslani SMS se obračuna po ceniku vašega operaterja.

Za odjavo od storitve oziroma odstop od sms kluba pošljite sms s ključno besedo "CHAT STOP" na številko 3399.
Mobi-flirt.net je portal za samske punce in fante, kjer lahko spoznaš mlade lepe punce in vse Slovenije za hitre zmenke, simpatije in avanture v živo.

Na mobi-flirt.net imajo oglas vroče Slovenke, ki si želijo zmenke, sex in vroče avanture ali pa samo klepet, spoznavanje simpatije morda tudi resne zveze. Ona on kontakti, zmenki, zasebni stiki in avanture, najdi.si sms prijatelja ali partnerja za klepete.

Sms chat v živo, osamljene dame in gospodinje so same doma, morda si želijo skok čez plot ali vroče avanture. Dekleta in ženske iz cele Slovenije čakajo nate.

Zasebni stiki in mali oglasi, Dolenjska, Gorenjska, Prekmurje, Koroška, Štajerska, Dolenjska, Posavje, Zasavje, Koroška, Primorska, Notranjska, Bela krajina. Vroči kontakti zastonj. Oddaj oglas ali pošlji punci brezplačen sms. Zmenki Ljubljana, zmenki Maribor, zmenki Celje, zmenki Koper, zmenki Kranj, zmenki Novo mesto, zmenki Brežice, zmenki Krško, zmenki Slovenj Gradec, zmenki Nova Gorica, zmenki Velenje, Gospodinje, učiteljice, študentke, tajnice. Blondinke, rjavolaske, rdečelaske. Mlade in neizkušene, starejše in izkušene. Punce, ki iščejo resno zvezo in divje avanturistke, ki si želijo kratkotrajne zabave.

Mob-flirt.net je spletna stran, ki združuje vsa dekleta, ki si želijo spoznavati nove fante in moške.

Za boljšo uporabniško izkušnjo ter za analizo prometa uporabljamo spletne piškotke. Z nadaljevanjem ogleda spletne strani, se strinjate s uporabo. Več informacij

Spletni piškotki